Met een focus op gezondheid en milieu

Onze Green World-producten zijn onverwurmbaar wat betreft gezondheid, milieu en kwaliteit. Ze maken het u als professional mogelijk om veilig te werken met reparatie en onderhoud, met resultaten van hoge kwaliteit. Green World helpt u om de klanttevredenheid te verbeteren, uw winstgevendheid te verhogen en uw werknemers gelukkiger en gezonder te maken.

Waarom Green World?

Producten met het Green World symbool zijn veilig voor uw gezondheid. Door deze te gebruiken werkt u veilig en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw gezondheid of uw impact op het milieu. De uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze producten stellen u in staat zeer efficiënt en kostenbesparend te werken.

Het Green World-werk betekent ook dat we samen met de klant, door meer kennis, het aantal gebruikte chemische producten verminderen en de gebruikte hoeveelheid verminderen.

De criteria voor onze Green World-producten zijn eenvoudig. Ze mogen niet als gevaarlijk voor het milieu worden geclassificeerd, mogen de gezondheid niet in gevaar brengen en mogen alleen een absoluut minimum aan vluchtige organische stoffen (VOS) bevatten.


Tijd besparen

U hebt geen extra medisch onderzoek nodig wanneer u Green World-producten gebruikt en u hoeft uw personeel niet naar dure veiligheidscursussen te sturen - onze Green World-producten zijn niet gemarkeerd met gevarenpictogrammen!

+

Geld besparen

Het symbool van de groene wereld vertegenwoordigt ook economische voordelen, omdat dure veiligheidsopleiding of investeringen in beschermende uitrusting of installaties niet nodig zijn. Veel van onze Green World-producten hebben ook een breed toepassingsgebied, wat betekent dat u het aantal chemische producten op uw schappen kunt verminderen.

 

+

Red het milieu

De producten bevatten een maximale hoeveelheid inhoud van hoge kwaliteit, waardoor ze veel langer meegaan. Dit betekent dat u uw kosten verlaagt en tegelijkertijd een bijdrage levert aan een duurzame omgeving. Meer kwaliteit betekent minder grondstoffen en minder transport - goed voor het milieu en uw portemonnee.

 

=

Lagere totale gebruikskosten

Door tijd, geld en milieu te sparen verlaagt u uw totale gebruikskosten en helpt u uw personeel en uw klanten de wereld een beetje groener en gezonder te maken.

Met Green World hoeft u niet te investeren in beschermende kleding of veiligheidsuitrusting. Veel van onze Green World-producten hebben ook extreem brede toepassingen, wat betekent dat u de hoeveelheid verschillende chemische producten op uw schappen kunt verlagen.

De nabije omgeving - uw werkplek

Wanneer we het hebben over het milieu, verwijzen we meestal naar bossen, bergen, meren en zeeën en vergeten we onze nabije omgeving, de omgeving waarmee we dagelijks als individuen omgaan. We streven ernaar producten te ontwikkelen die geen negatieve gevolgen hebben, noch voor onze nabije omgeving, noch voor het milieu als geheel. Het gebruik van Green World-producten betekent werken met producten die gericht zijn op uw gezondheid en het milieu zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wanneer u producten van Green World gebruikt, hebt u geen verborgen kosten voor huidreacties, allergieën en andere gezondheidsvoorwaarden die anders zouden kunnen optreden bij het gebruik van andere producten. Omdat onze producten geen gevarenpictogrammen op hun verpakking hebben, hoeft u geen geld te spenderen aan beschermende uitrusting en veiligheidsinstallaties in uw werkplaats.

Producten van Green World vereisen geen beschermende uitrusting en geen van deze gevarensymbolen verschijnt op hen ..

Een vervanging voor traditionele windschermkleefstoffen

Sveriges Substitutionscentrum

Läs om Sveriges Substitutionscentrum. Substitutionscentrum har i uppdrag att stödja företag och offentliga aktörer............... Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

www.substitutionscentrum.se