Kwaliteit op elk niveau

We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in alle fasen van onze activiteiten - de hele keten is van cruciaal belang om als klant in staat te zijn om uw problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Kwaliteit is een systematisch proces waarbij we voortdurend alle onderdelen van onze activiteiten verbeteren en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de inhoud van onze producten, het ontwerp van onze verpakking en de technische ondersteuning die u krijgt.

Green World

Onze Green World-producten vertegenwoordigen onze visie op chemische producten met een minimale impact op het milieu zonder compromissen van hoge kwaliteit. Alleen die producten die aan onze strenge criteria voldoen, zijn geselecteerd voor het merk Green World. Green World-producten zijn veiliger voor zowel gezondheid als milieu en er zijn geen beschermende kledingstukken nodig om ze te gebruiken.

Groene stap

Green Step is een fase in het continue proces van het ontwikkelen van producten voor onze Green World-lijn. We passen dezelfde principes toe voor producten die niet voldoen aan de criteria voor groene wereld - we minimaliseren de impact op gezondheid en milieu zo veel mogelijk zonder de functie en kwaliteit van het product te beïnvloeden.

Producten die langer blijven

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en dat komt ten goede aan uw portemonnee en het milieu! U moet minder items bestellen, wat betekent minder afval en de producten nemen minder ruimte in uw opslagruimte in beslag, terwijl u tegelijkertijd efficiënte oplossingen voor uw werkplaats krijgt.

Green propellant

Het terugdringen van broeikasgassen is een belangrijk doel voor VEIDEC en de meeste bedrijven.

VEIDEC vervangt daarom de traditioneel , uit olie en gas , geproduceerde drijfgassen DME en Gasmengsels (propaan, butaan en isobutaan) in de spuitbussen, voor groen gecertificeerde DME en Gasmengsels.

Deze worden gevormd als bijproduct , met exact dezelfde chemische samenstelling, bij de productie van biodiesel, die op zijn beurt wordt geproduceerd uit duurzame grondstoffen.
Op deze manier wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd en zorgt daarmee voor een grote stap voorwaarts in duurzaamheid.

VEIDEC verwacht dat de hoeveelheid zal leiden tot een jaarlijkse besparing van ca. 100 ton.

Meer kwaliteitsinhoud

We gebruiken een minimum aan drijfgassen en oplosmiddelen in onze spuitbussen om de kwaliteit te verhogen. Dit vermindert de impact op het milieu omdat we minder verpakkingsmateriaal, transport en energieverbruik nodig hebben.

 

 

Onafhankelijk gemaakte certificeringen betekenen dat u zich veilig kunt voelen in het feit dat wij voldoen aan uw hoge verwachtingen. Sinds 2002 zijn we gecertificeerd volgens de kwaliteitsmanagementnorm ISO-9001 en ISO-14001, de norm voor milieubeheersystemen.

ISO 9001

ISO 9001 is een kwaliteitsmanagementstandaard die richtlijnen en hulpmiddelen biedt voor bedrijven om de continue verbetering van de kwaliteit van hun producten en diensten te waarborgen.

Lees hier meer!

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor milieubeheersystemen.

Lees hier meer!

National Sanitation Foundation

NSF International ontwikkelt normen voor de volksgezondheid en veiligheid. Producten gemarkeerd met NFS zijn veilig voor gebruik bij de verwerking en productie van voedsel.

Lees hier meer!

TÜV

TÛV ontwikkelt technische normen en inspecteert en certificeert industriële processen en producten. Hun toewijding aan onafhankelijkheid en strikte eisen hebben hen tot een van de best gewaardeerde kwaliteitskeurgevers gemaakt.

Lees hier meer!

CE Marking

Het CE-keurmerk geeft aan dat wordt voldaan aan de gezondheids-, veiligheids- en milieubeschermingsnormen voor producten die worden verkocht binnen de Europese Economische Ruimte (EER).

Lees hier meer!

ISEGA

ISEGA is een onafhankelijke test- en certificatie-instelling voor een groot aantal gebieden, zoals chemie, fysica, microbiologie, sensorische analyses en composteerbaarheid.

Lees hier meer!

D.V.G.W

DVGW is een Duitse technische en wetenschappelijke vereniging voor de gas- en watersector. Het ontwikkelt technische normen en certificeringen, bijvoorbeeld: anaërobe afdichtingen voor metalen schroefverbindingen in gastoepassingen.

Lees hier meer!

WRAS

Het Water Regulations Approval Schema (WRAS) is een onafhankelijke Britse certificeringsinstantie voor sanitairproducten en -materialen, die bedrijven en consumenten helpt bij het kiezen van conforme producten die water veilig houden.