Maximaliseer het gebruik van uw
VEIDEC producten

We hebben 30 jaar ervaring in het helpen van onze klanten om op een veilige en efficiënte manier te werken en we delen onze kennis graag. Uw uitdagingen en uw winst zijn onze specialiteit. We streven er altijd naar langdurige zakelijke relaties te creëren. Wij helpen u helemaal - van het identificeren van uw huidige behoeften, tot het optreden als een steun wanneer uw bedrijf groeit in een steeds veranderende wereld.

Hulpmiddelen om uw taak gemakkelijker te maken

Met QR-codes op onze producten heeft u altijd de belangrijkste informatie bij de hand die u helpt het nut van uw producten te maximaliseren. Via de code kunt u altijd de nieuwste versie van het Material Safety Data Sheet (MSDS) bereiken, en voor een groeiend aantal producten hebben we ook instructievideo's, technische informatie en meer.

Scan de QR-code op het product

Hoe een QR-code met uw iPhone scannen: 1)   Open de Camera-app op het startscherm, het Control Center of het vergrendelscherm van uw apparaat. 2) Houd uw apparaat zo dat de QR-code in de zoeker van de camera-app verschijnt. Uw apparaat herkent de QR-code en geeft een melding weer. 3) Tik op de melding om de koppeling te openen die is gekoppeld aan de QR-code.

Een QR-code scannen met een Android-apparaat *: 1) Open de camera-app. 2) Houd uw apparaat zo dat de QR-code in de zoeker van de camera-app verschijnt. Uw apparaat herkent de QR-code en geeft een melding weer. 3) Tik op de melding om de koppeling te openen die is gekoppeld aan de QR-code.

* Als er niets gebeurt wanneer u uw apparaat naar de QR-code richt, moet u mogelijk een QR-lezer-app downloaden van Google Play Store. QR-codelezer is de meest gebruikte app. de koppeling te openen die is gekoppeld aan de QR-code.

Veiligheidsinformatiebladen (MSDS)

De Material Safety Data Sheets zijn een belangrijk onderdeel bij het creëren van een verbeterde werkomgeving. Ze moeten direct beschikbaar zijn wanneer dat nodig is en daarom zijn onze gegevensbladen erg kort en bondig. Als een extra service bieden we u automatisch updates via e-mail.

Instructievideo's

We werken continu aan het maken van instructievideo's voor onze producten, zodat u kunt zien hoe u deze het beste kunt gebruiken. Bekijk onze video's door de QR-code op het product te scannen of ga naar onze webshop.

Vind het juiste product

Onze producten zijn gecodeerd met kleuren en symbolen, om het vinden van de juiste tool voor de klus gemakkelijker te maken.

Geef categorie per kleur aan

Herken uw categorie door het symbool.

We gebruiken ook de volgende symbolen om onze negen verschillende productcategorieën te herkennen.

Illustraties labelen

Al onze labels bevatten een geïllustreerde gebruikersinstructie om het begrip te vereenvoudigen in het geval van taalbarrières.

Er zijn ook verschillende andere symbolen dan die voor het identificeren van de productcategorie, die u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Op en neer

Spuitbussen met de markering Op en neer, kunnen ondersteboven worden gebruikt.

Chem Id Green World

Elk product in de groene wereld heeft een uniek nummer dat het gemakkelijk maakt om te identificeren, ongeacht eventuele taalbarrières.

Chem Id Green Step

Elk product in de groene stap heeft een uniek nummer dat het gemakkelijk maakt om het te identificeren, ongeacht eventuele taalbarrières.

ISO 9001 is een kwaliteitsmanagementstandaard die richtlijnen en hulpmiddelen biedt voor bedrijven om de continue verbetering van de kwaliteit van hun producten en diensten te waarborgen.
ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor milieubeheersystemen.
Het CE-keurmerk geeft aan dat wordt voldaan aan de gezondheids-, veiligheids- en milieubeschermingsnormen voor producten die worden verkocht binnen de Europese Economische Ruimte (EER).

Het product is gecertificeerd voor gebruik met gas en water.

Het product is getest en gecertificeerd door TÜV voor gebruik als een kleefstof voor windschermen.

Het product is getest en gecertificeerd door NSF voor gebruik binnen de voedselverwerking.

Het product is getest en gecertificeerd door ISEGA voor gebruik binnen de voedselverwerking.

Water Regulations Approval Scheme

Het Water Regulations Approval Schema (WRAS) is een onafhankelijke Britse certificeringsinstantie voor sanitairproducten en -materialen, die bedrijven en consumenten helpt bij het kiezen van conforme producten die water veilig houden.