Den här webbplatsen kräver cookies för att alla dess funktioner kan användas. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer ✓ Göm detta meddelade

Viktig information

Integritetspolicy

Cookies
När du använder vår sajt så lagrar vi information om vilka sidor du besöker och hur du använder sajten. På så sätt kan vi anpassa innehållet utifrån vad du är intresserad av och även förbättra våra tjänster. Vi använder bara cookies om du godkände det när du besökte vår sajt första gången.
Vi använder cookies från vår webbplattform och Google Analytics för att anpassa sajten och förbättra våra tjänster. Du kan läsa om hur du raderar cookies på din webbläsares sajt.

Personuppgifter
Vi behandlar bara dina personuppgifter när du har godkänt det, till exempel när du skriver in namn och mejladress för att du vill att vi kontaktar dig eller för att du vill få nyheter från oss. Vi använder personuppgifterna för att kunna kontakta dig och för att anpassa innehållet på sajten och i nyhetsutskicken.
Du kan när som helst tacka nej till våra nyheter. Enklaste sättet är att klicka på länken längst ner i varje utskick. Du kan också mejla oss på info@veidec.se. Du har rätt att till exempel få veta vilka personuppgifter vi hanterar och få dem ändrade eller raderade. Läs mer om dina rättigheter och hur du gör under ”Du har rätt att” nedan.

Så hanterar vi dina personuppgifter som kund

Som kund hos VEIDEC Sverige AB behandlar vi (VEIDEC AB, Videvägen 9, 247 64 Veberöd, organisationsnummer 556477-8164) uppgifter om dig i vår databas.

Vi hanterar uppgifterna av tre anledningar:

  1. För att kunna genomföra ditt köp och leverera dina varor.
  2. På grund av lagkrav.
  3. För att förbättra din köpupplevelse och vår service.

Våra samarbetspartners inom transport, betalning och IT kan också ta del av uppgifterna.

Personuppgifterna vi hanterar är namn, telefonnummer, mejladress och leveransadress. Om du har enskild firma hanterar vi även ditt personnummer, eftersom det är firmans organisationsnummer. Vi sparar uppgifterna i sju år, på grund av reglerna i bokföringslagen. Därefter raderar vi dem på din begäran.

Du har rätt att:

  1. få information om vilka personuppgifter vi hanterar och hur vi använder dem.
  2. få uppgifterna ändrade eller raderade, begränsa vårt användande av dem, samt klaga på hur vi använder uppgifterna.
  3. flytta dina uppgifter.
  4. när som helst tacka nej till att få erbjudanden, nyheter och tips från oss via mejl.

Vill du göra något av detta? Kontakta oss på VEIDEC AB, Videvägen 9, 247 64 Veberöd, 046-23 89 00 eller info@veidec.se.

Om du tycker att vi behandlar dina uppgifter i strid med dataskyddsförordningen kan du lämna in ett klagomål till Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, 08-657 61 00 eller datainspektionen@datainspektionen.se.

Juridisk information

Innehåll

Allt innehåll på VEIDEC:s hemsida tillhandahålls och skyddas genom VEIDEC AB:s copyright och får endast användas i informativt syfte. Genom att ladda ned innehåll från VEIDEC:s hemsida godtar du de villkor som anges i denna text. Om du inte godtar villkoren, använd inte denna hemsida eller ladda ned innehåll från den. Innehållet på denna hemsida, omfattande men inte exkluderande, text, bilder och ljud, får inte, med undantag för strikt privat bruk, eller om annat anges, kopieras, delas, distribueras i sin helhet eller delvis utan VEIDEC:s skriftliga medgivande. Att modifiera innehållet på denna hemsida är uttryckligen förbjudet.

Varumärken

Varumärket VEIDEC ägs av VEIDEC AB, Sverige, och är registrerat över hela världen. Andra produkt- och/eller namn på tjänster, och/eller logotyper, som refereras till på VEIDEC:s hemsida är antingen varumärken eller registrerade varumärken tillhörande VEIDEC AB. Frånvaro av namn på produkt, tjänst eller logotyp enligt ovan beskrivna förhållanden innebär inte att VEIDEC frånsäger sig rätten till varumärken och registrerade varumärken eller andra immateriella rättigheter som tillhör företaget. Alla andra produkter eller företagsnamn som omnämns på VEIDEC:s hemsida kan utgöra varumärken tillhörande respektive ägare.

Garantier

VEIDEC AB är under inga omständigheter ansvarig gentemot någon part för direkt eller indirekt skada som har uppstått genom användandet av innehållet på denna hemsida, eller andra länkade hemsidor. Det inkluderar, utan begränsning, ekonomisk förlust, verksamhetsstörningar, förlust av data besökarens informationssystem eller liknande oavsett om information om sådana skador kommer VEIDEC AB tillhanda.

Ansvarsfriskrivning

VEIDEC AB avser att tillhandahålla korrekt information och data på denna hemsida, dock kan innehållet komma att ändras utan förvarning.

Vanliga frågor och svar (Q&A)

Kommer snart...

Vår vägvisare

Med enkelhet i sinnet, ärlighet i själen, glada ögon och en vinnares hjärta levererar vi hightech-produkter för reparation och underhåll.

Vi älskar att ständigt förbättra och förenkla för våra kunder, leverantörer och för varandra.

Med engagemang för hälsa och miljö följer vi gällande lagar och utvecklar vårt sortiment.