Met een passie voor het leven

Green World is meer dan een productmerk, het is een filosofie die onze activiteiten als geheel doordringt.

Onze passie en waarden vinden hun oorsprong in een diepgewortelde Zweedse traditie waarin respect voor de natuur en haar gevoelige omgeving een belangrijke rol speelt in het leven. Wat we achterlaten is wat onze kinderen zullen erven en leven. Zorg dragen voor de natuur en de omgeving is voor ons even vanzelfsprekend als voor onze kinderen zorgen.

De luchtfoto's van Tomas Johansson, die onze prachtige natuur en haar omgeving documenteren, weerspiegelt onze passie voor het leven.

Onze visie op de groene werkplaats

Onze passie voor het leven komt tot uiting in onze visie op de groene werkplaats, een werkplek waar jij en je collega's kunnen werken zonder enig risico voor je gezondheid of met een negatieve impact op het milieu.

En zonder dat je compromissen hoeft te sluiten met betrekking tot kwaliteit of efficiëntie. We ontwikkelen onze producten vanuit het uitgangspunt dat ze zo gezondheid en milieuvriendelijk moeten zijn als absoluut mogelijk is.

Dat betekent dat we onze producten voortdurend ontwikkelen en verbeteren om ze nog milieuvriendelijker en efficiënter te maken, om zo onze visie op de Groene Werkplaats te realiseren.

De drie pijlers van Green World.

Gezondheid en milieu, kennis en kwaliteit zijn de drie pijlers van ons concept van de groene wereld. Je kunt hier meer over Green World lezen:

Onze richtlijn

Om te slagen in ons streven naar een groenere wereld, hebben we de volgende richtlijn opgesteld om ons te leiden in ons dagelijks werk:
 

  • Met eenvoud in gedachten, eerlijkheid in onze fundamenten, vriendelijke ogen en het hart van een winnaar, leveren wij high-tech producten voor reparatie en onderhoud.

  • We streven ernaar om het leven voor onze klanten, onze leveranciers en voor elkaar te verbeteren en te vereenvoudigen.

  • We ontwikkelen ons assortiment met de grootste inzet voor het milieu en volgen de relevante wetgeving.